“If it makes you happy, soothes your soul, grows your garden, choose that.”


Let's meet.

Mijn naam is Jaimy Noordeloos, een wilde dromer, gek op wijn en verliefd op de liefde. Nieuwe avonturen beleven en unieke momenten daarin vastleggen is wat mij gelukkig maakt.

Dromen voor het leven creëren door jouw je mooiste moment te laten herbeleven is wat ik het liefst doe. Je inspireert me puur door jezelf te zijn, zodat ik jullie verhaal, jullie avontuur, jullie liefde via beeld kan vertellen.

Dromerig en puur karakteriseren mijn stijl, alles draait om pure emoties. Alleen pure emoties kunnen een beeld creëren die je laat glimlachen als je ernaar kijkt. Die emotie is enkel te vangen als je oprecht jezelf kan zijn. Het is voor mij dan ook belangrijk om je beter te leren kennen, dus word je blij van mijn stijl, stuur me een mailtje en let's meet soon.

Capturing Memories


Op deze website vind je wedding stories, family stories, motherhood stories, brand stories en travel stories. Ik hoop je door mijn verhalen te inspireren, op welke manier dan ook. Zelf haal ik mijn inspiratie uit onze reizen die we maken; de plekken die we ontdekken en de mensen wie we ontmoeten. In mijn portfolio staan een aantal blogs van deze reizen, laat me je via die beelden even meenemen in onze reisverhalen.

Travel stories